Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι στο Qingdao

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι στο Qingdao

Οι κινεζικοί κήποι αποτελούν σημαντικό μέρος του κινεζικού πολιτισμού εδώ και αιώνες. Αυτοί οι κήποι, που ο καθένας προσφέρει μια μοναδική ομορφιά, είναι διαρρυθμισμένοι και σχεδιασμένοι σε αρμονία με τη φύση. Το Qingdao, μια όμορφη πόλη της Κίνας, φιλοξενεί παραδοσιακούς κινέζικους κήπους. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε λεπτομερώς τους καλύτερους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους στο Qingdao.

1. Qing Ming Jia Yuan – Πάρκο Zhanqiao

 • Το Qing Ming Jia Yuan βρίσκεται στο πάρκο Zhanqiao και είναι ένας από τους πιο διάσημους κήπους στο Qingdao.
 • Αυτός ο κήπος αντανακλά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική κήπου των περιόδων Μινγκ και Τσινγκ.
 • Ο κήπος φημίζεται για την υπέροχη θέα και τις λιμνούλες του.

2. Μπα Ντα Γκουάν

 • Το Ba Da Guan είναι ένα μεγάλο συγκρότημα κήπου που βρίσκεται σε μια ιστορική συνοικία του Qingdao.
 • Αυτοί οι κήποι αποτελούνται από οκτώ διαφορετικούς κήπους συνολικά.
 • Κάθε κήπος έχει διαφορετικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικό.
 • Καθώς κάνετε μια βόλτα στους κήπους του Ba Da Guan, μπορείτε να απολαύσετε την παραδοσιακή κινέζικη αρχιτεκτονική και τον εξωραϊσμό.

3. Πάρκο Xiaoyushan

 • Το Xiaoyushan Park είναι ένας άλλος υπέροχος κήπος που παρουσιάζει τη φυσική ομορφιά του Qingdao.
 • Αυτό το πάρκο φέρει σχεδιαστικά στοιχεία των περιόδων Ming και Qing, όπως το Qing Ming Jia Yuan.
 • Παγόδες, καμάρες και άλλες αρχιτεκτονικές κατασκευές στον κήπο προσφέρουν μια ιστορική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες.
 • Επιπλέον, η λίμνη και οι χώροι πρασίνου στο πάρκο δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

4. Πάρκο Luxun

 • Το Luxun Park βρίσκεται στο κέντρο του Qingdao και είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη των ντόπιων και των τουριστών.
 • Ο κήπος συνδυάζει παραδοσιακά κινέζικα στοιχεία κήπου με μοντέρνα προσέγγιση.
 • Η υπάρχουσα λίμνη, οι κήποι με λουλούδια και τα δέντρα μπαμπού προσθέτουν φυσική ομορφιά στο πάρκο.

5. Πάρκο Zhongshan

 • Το Zhongshan Park είναι ένα από τα παλαιότερα πάρκα του Qingdao και χτίστηκε το 1901.
 • Εκτός από ιστορική ατμόσφαιρα, ο κήπος τραβάει την προσοχή και με τη φυσική του ομορφιά.
 • Παγόδες, κήποι με λουλούδια και διάφορα είδη φυτών προσφέρουν μια οπτική πανδαισία στους επισκέπτες.

6. Πάρκο Tuanjie

 • Το Tuanjie Park είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα του Qingdao.
 • Ο κήπος φημίζεται για τις μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις, τα πολύχρωμα λουλούδια και τις λιμνούλες του.
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο, να κάνετε πικνίκ ή ακόμα και να νοικιάσετε ένα μικρό εκδρομικό σκάφος.

7. Πάρκο Baihua

 • Το Baihua Park είναι ένας από τους πιο πολύχρωμους κήπους στο Qingdao.
 • Αυτός ο κήπος διαθέτει μια ποικιλία από στοιχεία τοπίου καθώς και μια ποικιλία από λουλούδια.
 • Το τεϊοποτείο στον κήπο επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώσουν σε ένα άνετο περιβάλλον.

Όνομα κήπου Τοποθεσία Σχεδιασμός Στυλ Χαρακτηριστικά Qing Ming Jia Yuan – Zhanqiao Park Zhanqiao Park Ming and Qing σχεδιασμός της περιόδου Λίμνες και υπέροχη θέα Ιστορική περιοχή Ba Da Guan Οκτώ διαφορετικοί κήποι Διαφορετικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά Πάρκο Xiaoyushan – Σχεδιασμός περιόδου Ming και Qing Ιστορικές αρχιτεκτονικές δομές Luxun και γαλήνια ατμόσφαιρα Park City Center Σύγχρονος σχεδιασμός Λίμνη και κήποι με λουλούδια Zhongshan Park – Ιστορικές και φυσικές ομορφιές Παγόδες και κήποι με λουλούδια Tuanjie Park – Καταπράσινες περιοχές και λίμνες Ευκαιρίες για περπάτημα και εγκαταστάσεις για πικνίκ Baihua Park – Πολύχρωμα λουλούδια και εξωραϊσμός Τσαγιού και χώροι αναψυχής

Στο Qingdao, αυτοί οι παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι προσφέρουν στους επισκέπτες μια οπτική απόλαυση και μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Αυτοί οι κήποι, που φέρουν τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των περιόδων Μινγκ και Τσινγκ, παρέχουν την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στην κινεζική κουλτούρα και ιστορία. Όποιος ταξιδεύει στο Qingdao θα πρέπει να επισκεφτεί αυτούς τους όμορφους κήπους και να έχει μια βαθιά εμπειρία της κινεζικής κουλτούρας.

Η Κίνα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη στον κόσμο με τη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική για αιώνες. Το Qingdao είναι μια πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Shandong της Κίνας και προσελκύει πολλούς τουρίστες. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσετε παραδοσιακούς κινέζικους κήπους σε αυτή την όμορφη πόλη. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς τους πιο εντυπωσιακούς παραδοσιακούς κινέζικους κήπους στο Qingdao.

1. Πάρκο Zhongshan

Ένας από τους πιο διάσημους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους στο Qingdao είναι το πάρκο Zhongshan. Αυτός ο κήπος χτίστηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ και έχει ιστορία χιλιάδων ετών. Η αρχιτεκτονική του κήπου αντανακλά το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κίνας και προσφέρει εκπληκτική θέα. Το πάρκο Zhongshan συναρπάζει τους επισκέπτες με τις ιστορικές παγόδες, τα κάστρα, τις λίμνες και τη φυσική του βλάστηση.

2. Κήποι Badaguan

Το Badaguan Gardens βρίσκεται στην παλαιότερη Chinatown του Qingdao και φημίζεται για την εκπληκτική θέα στην πόλη. Αυτοί οι κήποι προσφέρουν μια ματιά στην αρχαία ιστορία και τον παραδοσιακό κινεζικό πολιτισμό του Qingdao. Οι αυλές του κήπου, τα περίτεχνα αγάλματα και η πράσινη βλάστηση εξασφαλίζουν στους επισκέπτες τη γαλήνη. Επιπλέον, οι ιστορικές κατοικίες γύρω από τον κήπο προσελκύουν επίσης την προσοχή των επισκεπτών.

3. Πάρκο Lu Xun

Το πάρκο Lu Xun βρίσκεται στο κέντρο του Qingdao, μια περιοχή όπου συχνάζουν πολλοί τουρίστες. Αυτός ο παραδοσιακός κινέζικος κήπος φημίζεται για την όμορφη βλάστηση, τις λίμνες και τους κήπους με λουλούδια. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο πάρκο, να πιουν τσάι και να χαλαρώσουν σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Το πάρκο Lu Xun είναι επίσης γνωστό για τη φιλοξενία των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Qingdao.

Garden Name Place Χαρακτηριστικά Zhongshan Park Dynasty Badaguan Κήποι με παγόδες, κάστρα, λίμνες και φυσική βλάστηση Chinatown του Qingdao Ιστορικοί κήποι που προσφέρουν στοιχεία για την κινεζική ιστορία και πολιτισμό Πάρκο Lu Xun Κεντρικό τμήμα του Qingdao Διάσημο για τη βλάστηση, τις λίμνες και τους κήπους με λουλούδια

Στο Qingdao, αυτοί οι εντυπωσιακοί παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους κήπους, να κάνετε πικνίκ και να χαθείτε στην ομορφιά της παραδοσιακής κινέζικης αρχιτεκτονικής. Αυτοί οι κήποι φιλοξενούν επίσης πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις, οπότε η αντιστοίχιση της επίσκεψής σας με αυτές τις εκδηλώσεις θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Το πάρκο Zhongshan, οι κήποι Badaguan και το πάρκο Lu Xun είναι από τους πιο εντυπωσιακούς παραδοσιακούς κινέζικους κήπους στο Qingdao. Αυτοί οι κήποι αντικατοπτρίζουν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Qingdao και είναι μέρη όπου η φύση και οι ανθρωπογενείς ομορφιές συνδυάζονται. Εάν επισκέπτεστε το Qingdao, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δείτε αυτούς τους κήπους.

Οι παραδοσιακοί κήποι της Κίνας έχουν γοητεύσει τους ανθρώπους με την ηρεμία, την ομορφιά και τη μυστικιστική τους ατμόσφαιρα εδώ και αιώνες. Αυτοί οι παραδοσιακοί κήποι είναι σχεδιασμένοι σε αρμονία με τη φύση και συνδυάζουν την ομορφιά των κυμάτων των φτερών από το Σινικό Τείχος της Κίνας. Το Qingdao είναι μια θαλάσσια πόλη στη νότια ακτή της Κίνας και είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε μερικούς από αυτούς τους μυστικιστικούς κήπους. Εδώ είναι οι πιο εντυπωσιακοί παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι για εξερεύνηση στο Qingdao:

Sun Garden

Αυτός ο κήπος είναι ένας από τους πιο διάσημους και εντυπωσιακούς παραδοσιακούς κινέζικους κήπους στο Qingdao. Το Sun Garden έχει μια συναρπαστική θέα και προσφέρει στους επισκέπτες ένα ταξίδι στην ιστορία, που χρονολογείται πριν από πέντε αιώνες. Καθώς περιπλανηθείτε στον κήπο, θα βρείτε πολλά μονοπάτια που περιβάλλονται από μυστικιστικές κατασκευές, λιμνούλες και χώρους πρασίνου. Όταν επισκέπτεστε τον κήπο, ειδικά μια ηλιόλουστη μέρα, μπορείτε να ζήσετε τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το φυσικό φως στον κήπο.

Κήπος Lao Shan

Ο κήπος Lao Shan είναι ένας από τους πιο μυστηριώδεις και μυστικιστικούς κήπους στο Qingdao. Αυτός ο κήπος βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Lao Shang και φημίζεται για τη φυσική ομορφιά του. Η αρχιτεκτονική του κήπου είναι διακοσμημένη με γέφυρες, ναούς και παγόδες φτιαγμένες σε παραδοσιακό κινέζικο στυλ. Καθώς περιπλανηθείτε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τους απέραντους πράσινους λόφους, τους καταρράκτες και τις λιμνούλες. Ο κήπος Lao Shan απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη μυστικιστική πλευρά του κινεζικού πολιτισμού και να ενσωματωθούν με τη γαλήνη της φύσης.

Κήπος Μινγκυουάν

Ένας άλλος εντυπωσιακός κήπος για εξερεύνηση στο Qingdao είναι ο κήπος Mingyuan. Αυτός ο κήπος βρίσκεται κατά μήκος της όμορφης ακτογραμμής του Qingdao και ξεχωρίζει για το μοναδικό του τοπίο. Το Mingyuan Garden είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα κινεζικού παραδοσιακού σχεδιασμού κήπων και κάθε γωνιά του κήπου λέει μια διαφορετική ιστορία. Σε όλο το ταξίδι σας με τα πόδια, θα δείτε αρχαίους ναούς, λίμνες, ιερά κήπων και μυστικιστικά αγάλματα. Ο κήπος διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή αίθουσα παραστάσεων, όπου παίζονται παραδοσιακοί κινέζικοι χοροί και μουσική.

Κήπος Shilaoren

Ο κήπος Shilaoren είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς παραδοσιακούς κινέζικους κήπους του Qingdao. Αυτός ο κήπος περιβάλλεται από τη συναρπαστική φυσική ομορφιά του Qingdao και έχει υπέροχη θέα. Ο κήπος περιέχει σημαντικά στοιχεία του κινεζικού σχεδιασμού κήπων και δημιουργεί μια μυστικιστική ατμόσφαιρα. Καθώς περιπλανηθείτε εδώ, θα δείτε διαδρόμους από μπαμπού, πέτρινα γεφύρια, ανθισμένους κήπους και λιμνούλες. Το Shilaoren Garden φημίζεται επίσης για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα και να γνωρίσουν την ομορφιά της φύσης.

Φυσικό Τοπίο Κήπος

Το Natural Landscape Garden είναι ένας άλλος υπέροχος παραδοσιακός κινέζικος κήπος για επίσκεψη στο Qingdao. Αυτός ο κήπος φημίζεται για τη διαφορετική και μοναδική φυσική ομορφιά του. Εδώ, θα συναντήσετε μια εκπληκτική θέα όπου βουνά, δάση, καταρράκτες και λίμνες ενώνονται. Ο Κήπος Φυσικού Τοπίου αντανακλά τη μυστικιστική ατμόσφαιρα του φυσικού περιβάλλοντος του Qingdao και προσφέρει μια γαλήνια εμπειρία στους επισκέπτες του. Ενώ ταξιδεύετε εδώ, μπορείτε να περπατήσετε, να χαλαρώσετε σε γραφικά σημεία ή απλώς να παρακολουθήσετε την ομορφιά της φύσης.

Μέσα στο χάος των σύγχρονων πόλεων που γνωρίζουμε, αυτοί οι εντυπωσιακοί παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι στο Qingdao προσφέρουν μια ανάπαυλα που ηρεμεί τους ανθρώπους, τρέφει την ψυχή και τους μεταφέρει σε έναν μυστικιστικό κόσμο. Το περπάτημα σε αυτούς τους κήπους προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε την ομορφιά της φύσης και να συνδεθείτε με τη μαγεία του αρχαίου κινεζικού πολιτισμού. Φροντίστε να επισκεφτείτε αυτούς τους κήπους ενώ εξερευνάτε το Qingdao!

Το Qingdao είναι μια πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Shandong της Κίνας. Το Κινγκντάο, που προσελκύει την προσοχή των τουριστών με τις παραθαλάσσιες ομορφιές και την ιστορική του υφή, διαθέτει εντυπωσιακούς και γαλήνους κινέζικους κήπους. Αυτοί οι κήποι είναι το τέλειο μέρος για να επικοινωνήσετε με τη φύση και να ξεκινήσετε ένα πνευματικό ταξίδι. Εδώ είναι οι καλύτεροι κινέζικοι κήποι στο Qingdao όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να χαλαρώσετε την ψυχή σας:

Πάρκο Zhanqiao

Το πάρκο Zhanqiao είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα του Qingdao. Το πάρκο βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία με θέα στη θάλασσα και προσφέρει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο, να καθίσετε κάτω από τη σκιά και να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε ένα ήσυχο πικνίκ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε παραδοσιακό κινέζικο τσάι στον κήπο του τσαγιού στο πάρκο.

Μικρό νησί Qingdao

Το μικρό νησί Qingdao είναι ένα από τα εμβληματικά ορόσημα του Qingdao. Αυτό το μικρό νησί είναι γνωστό για τις λευκές του παραλίες και την πράσινη βλάστηση. Το νησί προσελκύει επισκέπτες με τα εκπληκτικά τοπία και τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε, να απολαύσετε τη θάλασσα και να εξερευνήσετε τις γύρω φυσικές ομορφιές. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε παραδοσιακά κινέζικα πιάτα στα εστιατόρια του νησιού.

Badaguan

Η περιοχή Badaguan είναι μια από τις πιο διάσημες τουριστικές περιοχές στο Qingdao. Αυτή η περιοχή είναι ένας συνδυασμός ιστορικών κτιρίων και πανέμορφων κήπων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε φυσικές ομορφιές και να δείτε ιστορικά σπίτια από κοντά περπατώντας στο Badaguan. Μπορείτε επίσης να καθίσετε στα γύρω καφέ και να δοκιμάσετε μια από τις διάσημες μάρκες μπύρας του Qingdao.

Παλάτι Taiqing

Το παλάτι Taiqing είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους κινεζικούς ναούς που βρίσκεται στο Qingdao. Αυτός ο ναός είναι ένα όμορφο παράδειγμα παραδοσιακής κινέζικης αρχιτεκτονικής και έχει ιστορική σημασία. Μπορείτε να βρείτε ηρεμία και να απολαύσετε την ιστορική ατμόσφαιρα περιπλανώμενοι στους κήπους του ναού. Μπορείτε επίσης να κάνετε διαλογισμό ή να κάνετε γιόγκα στο μοναστήρι που βρίσκεται στο ναό.

Όρος Laoshan

Το βουνό Laoshan είναι μια γραφική περιοχή του Qingdao. Το βουνό φημίζεται για τα δάση, τους καταρράκτες και τη μυστικιστική του ατμόσφαιρα. Εδώ μπορείτε να κάνετε περιπάτους στη φύση, να ζήσετε στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη κάνοντας ποδήλατα βουνού ή να κάνετε πικνίκ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ηρεμία στους ναούς που βρίσκονται στο βουνό και να απολαύσετε τη θέα.

Όνομα κήπου Τοποθεσία Χαρακτηριστικά Πάρκο Zhanqiao Σε μια τοποθεσία με θέα στη θάλασσα Σκιερά μέρη, κήπος τσαγιού Little Qingdao Isle Λευκές παραλίες, πράσινη βλάστηση Εστιατόρια, φυσικές ομορφιές Badaguan Μια περιοχή με ιστορικά κτίρια και κήπους Μονοπάτια, καφετέριες Taiqing Palace Ο παλαιότερος και μεγαλύτερος κινέζικος ναός Ναός κήποι, μοναστήρι Όρος Laoshan Μια περιοχή γεμάτη φυσική ομορφιά Πεζοπορία, ναοί

Το Qingdao είναι μια πόλη λιμάνι στην επαρχία Shandong της Κίνας και ξεχωρίζει με την πλούσια ιστορία και τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους που πρέπει να επισκεφτείτε στο Qingdao.

1. Πάρκο Zhongshan

Το πάρκο Zhongshan είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο δημοφιλείς κήπους του Qingdao. Σε αυτόν τον κήπο μπορείτε να βρείτε ένα μικρό βουνό, καθαρές λιμνούλες, πέτρινα γεφύρια και δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Υπάρχουν πολλά παγκάκια και χώροι χαλάρωσης για να περπατήσετε και να χαλαρώσετε, μαζί με εξαιρετική θέα στον κήπο.

2. Πάρκο Xiaoyushan

Το πάρκο Xiaoyushan είναι ένας από τους κήπους με μια από τις πιο όμορφες απόψεις στο Qingdao. Μπορείτε να περπατήσετε στο πάρκο, να ανεβείτε στην κορυφή του βουνού και να περάσετε χρόνο στην ατμόσφαιρα ενός υπέροχου κινέζικου κήπου. Το πάρκο προσφέρει επίσης πανοραμική θέα προς τον Πύργο Qingdao, ο οποίος έχει γίνει το σύμβολο του Qingdao.

3. Luxun Park

Το Luxun Park είναι ο πιο ρομαντικός και γαλήνιος κήπος στο Qingdao. Ένα μικρό νησί, λιμνούλες και παρτέρια μέσα σε αυτόν τον κήπο προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία. Υπάρχουν επίσης χώροι ανάπαυσης σε μια βιβλιοθήκη που βρίσκεται στη μέση του πάρκου, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

4. Laoshan Mountains Garden

Βρίσκεται στα βόρεια του Qingdao, το Laoshan Mountains Garden είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε για τους λάτρεις της φύσης. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία κατά μήκος των ορεινών μονοπατιών σε αυτόν τον κήπο, να κάνετε πικνίκ στις ήρεμες δασικές περιοχές ή να εξερευνήσετε τους ιστορικούς ναούς του Qingdao. Το Laoshan Mountains Garden σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με την εκπληκτική του θέα.

5. Κήποι Ξενώνων

Το Guest House Gardens είναι μια ιστορική τοποθεσία που βρίσκεται στο κέντρο του Qingdao και χρησιμοποιήθηκε ως κατοικία των πρώην κυβερνητών της επαρχίας Qingdao. Τα λουλούδια, τα φυτά και οι διάφοροι χώροι πρασίνου σε αυτόν τον κήπο σας προσφέρουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Το Guest House Gardens είναι επίσης ένα παράδειγμα παραδοσιακής κινέζικης αρχιτεκτονικής και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξετάσουν αυτό το στυλ αρχιτεκτονικής από κοντά.

Σύγκριση παραδοσιακού κήπου Qingdao Τοποθεσία Αρχιτεκτονικό στυλ Τοπίο Zhongshan Park Central Παραδοσιακός κινέζικος κήπος Βουνά, λίμνες, πέτρινες γέφυρες Park Xiaoyushan Ορεινή περιοχή Παραδοσιακός κινέζικος κήπος Qingdao Πύργος και θέα στη θάλασσα Park Luxun Central Ρομαντικός κήπος Λίμνες, παρτέρια με λουλούδια Laoshan Mountains Gardeno Scenic Ορεινά τοπία, δασικές εκτάσεις Ξενώνας Κήποι Κεντρικός Παραδοσιακός Κινέζος κήπος Λουλούδια, περιοχές πρασίνου

Η εξερεύνηση των παραδοσιακών κινεζικών κήπων στο Qingdao προσφέρει στους επισκέπτες μια γαλήνια ατμόσφαιρα και μια οπτική απόλαυση. Αυτοί οι κήποι συγκεντρώνουν την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά του Qingdao και προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορείτε να ζήσετε το αληθινό πνεύμα του Qingdao επισκεπτόμενοι αυτούς τους κήπους, που είναι δημοφιλείς στους ντόπιους.

Το Qingdao είναι μια πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Shandong στην ανατολική Κίνα. Φημίζεται για την ιστορική του κληρονομιά, τις όμορφες παραλίες και τη μαγευτική φυσική ομορφιά. Είναι επίσης το σπίτι σε πολλά πάρκα και κήπους, όπως το Εθνικό Πάρκο των Πέντε Βουνών Qingdao. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τους πιο όμορφους κινέζικους κήπους που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την ιστορική υφή του Qingdao και πρέπει να τους επισκεφτείτε.

1. Πάρκο Zhongshan

Το πάρκο Zhongshan, ένα από τα πιο διάσημα και παλαιότερα πάρκα στο Qingdao, έχει πολλά χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν την ιστορική υφή της πόλης. Το πάρκο έχει ένα εντυπωσιακό τοπίο όπως άλλοι παραδοσιακοί κήποι στην Κίνα. Προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα στους επισκέπτες του με τις μεγάλες λιμνούλες, τα αιωνόβια δέντρα και τα ιστορικά κτίρια. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά αντικείμενα και μνημεία που σχετίζονται με την ιστορία του Qingdao εδώ.

2. Πάρκο Xiaoyushan

Το πάρκο Xiaoyushan είναι ένας άλλος σημαντικός κήπος που παρουσιάζει μοναδικά την ιστορία του Qingdao και τον παραδοσιακό κινεζικό πολιτισμό στους επισκέπτες. Το πάρκο περιβάλλεται από υπέροχη θέα στη θάλασσα και φυσικές ομορφιές, ενώ φιλοξενεί επίσης πολλά ιστορικά κτίρια. Ο ναός Xiaoyushan είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα του κήπου και προσφέρει μια ιστορική αίσθηση στους επισκέπτες.

3. Προβλήτα και κήπος Zhanqiao

Το Zhanqiao Pier and Garden είναι ένα από τα σύμβολα του Qingdao. Η προβλήτα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Qingdao και αντικατοπτρίζει το θαλάσσιο παρελθόν της πόλης. Ο κήπος βρίσκεται κοντά στην προβλήτα και έχει ντιζάιν κήπου κινέζικου στιλ. Υπάρχουν πολλά παραδοσιακά κινέζικα είδη εξωραϊσμού και φυτικά είδη εδώ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα και την ιστορική ατμόσφαιρα.

4.Badaguan

Το Badaguan είναι ένα συναρπαστικό μέρος που αντικατοπτρίζει καλύτερα την ιστορική υφή του Qingdao. Badaguan σημαίνει «οκτώ περάσματα» και αποτελείται κυρίως από ιδιωτικές βίλες κατοικιών και κομψούς κήπους. Αυτή η περιοχή φημίζεται για τα ιστορικά κτίρια, τις καταπράσινες εκτάσεις και τα ανθισμένα δέντρα. Οι νυχτερινοί φωτισμοί του Badaguan προσφέρουν στους επισκέπτες μια εντυπωσιακή θέα και τους κάνουν να νιώσουν την ιστορία του Qingdao.

5. Φυσικό Πάρκο Laoshan

Το φυσικό πάρκο Laoshan είναι διάσημο για την υπέροχη φυσική ομορφιά του, που βρίσκεται κοντά στο Qingdao. Το πάρκο φιλοξενεί πολλά τουριστικά αξιοθέατα, όπως ο ναός Taiqing, ένας ιστορικός ναός και διαδρομές αναρρίχησης. Οι επισκέπτες μπορούν να σκαρφαλώσουν, να απολαύσουν τον καθαρό αέρα και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά. Το φυσικό πάρκο Laoshan είναι ένα ιδιαίτερο μέρος που συγκεντρώνει την ιστορική υφή και τη φυσική ομορφιά του Qingdao.

Χαρακτηριστικά κήπου Zhongshan Park Λίμνες, δέντρα, ιστορικά κτίρια Xiaoyushan Park Θέα στη θάλασσα, με ιστορικά κτίρια Zhanqiao Pier και θέα στη Θάλασσα του κήπου, εξωραϊσμός κινέζικου στιλ Badaguan πράσινες περιοχές, ιστορικά κτίρια, ανθισμένα δέντρα Φυσικό πάρκο Laoshan Φυσικές ομορφιές, Ναός Taiqing

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλοί όμορφοι κινέζικοι κήποι που αντικατοπτρίζουν τον ιστορικό ιστό του Qingdao. Αυτοί οι κήποι προσφέρουν ιστορικές κατασκευές, φυσικές ομορφιές και κινέζικο πολιτισμό στους επισκέπτες με μοναδικό τρόπο. Οι επισκέπτες στο Qingdao μπορούν να ζήσουν την ιστορική ατμόσφαιρα και την ομορφιά της πόλης εξερευνώντας αυτούς τους κήπους.

Καλύτεροι παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι στο Qingdao, Οι πιο εντυπωσιακοί παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι στο Qingdao, Βουτήξτε στη μυστικιστική ατμόσφαιρα των παραδοσιακών κινέζικων κήπων: Μέρη για εξερεύνηση στο Qingdao, Καλύτεροι κινέζικοι κήποι στο Qingdao όπου μπορείτε να χαλαρώσετε την ψυχή σας, Παραδοσιακοί κινέζικοι κήποι που πρέπει να δείτε στους κινέζικους κήπους του Qingdao, οι πιο όμορφοι κινέζικοι κήποι που αντικατοπτρίζουν την ιστορική υφή του Qingdao

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *