Λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne: Τελευταία στάση των ιστορικών πλοίων

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne: Τελευταία στάση των ιστορικών πλοίων

Το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne είναι ένα ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στη δυτική ακτή του Αμβούργου, στη Γερμανία. Αυτό το σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορική βιομηχανική του κληρονομιά. Πολλά ιστορικά πλοία εκτίθενται στο λιμάνι του μουσείου και είναι ένα εντυπωσιακό υπαίθριο μουσείο.

Έκθεση Ιστορικών Τόπων και Πλοίων

Τα πλοία που εκτίθενται στο λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε στη ναυτική ιστορία. Πολλά από αυτά τα πλοία συνέβαλαν σημαντικά στη ναυτική ιστορία του Αμβούργου και της γύρω περιοχής ή χρησιμοποιήθηκαν ως εμπορικά πλοία.

Μεταξύ των πλοίων που εκτίθενται σε αυτό το λιμάνι του μουσείου, τα πιο διάσημα είναι:

Όνομα πλοίου Τύπος Έτος κατασκευής Μήκος Cap San Diego Cargo Ship 1961 159 μέτρα Rickmer Rickmers Τρίκερο ιστιοφόρο ξηρό φορτηγό πλοίο 1896 97 μέτρα MS Bleichen Mast ιστιοπλοϊκό πλοίο ξηρού φορτίου 1958 47 μέτρα

Αυτά τα πλοία εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες τόσο με τις ιστορικές δομές τους όσο και με τη συμβολή τους στη ναυτιλιακή τεχνολογία. Κάθε πλοίο αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα της περιόδου με τις αυθεντικές λεπτομέρειες και τον εξοπλισμό του. Ως μέρος της έκθεσης πλοίων, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν το εσωτερικό των πλοίων.

Υπαίθριο Μουσείο και Δραστηριότητες

Το Oevelgönne Museum Harbour λειτουργεί επίσης ως υπαίθριο μουσείο. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν ιστορικά πλοία καθώς και άλλα θαλάσσια χαρακτηριστικά από διαφορετικές περιόδους. Ο μεγάλος κήπος του μουσειακού λιμανιού είναι διακοσμημένος με πολλά αγάλματα, φάρους και ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του μουσείου. Μια πλούσια εμπειρία προσφέρεται στους επισκέπτες με τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ειδικές εκδηλώσεις. Αυτές οι εκδηλώσεις ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο τη μοναδική ατμόσφαιρα στο λιμάνι του μουσείου.

Στοιχεία επίσκεψης και επικοινωνίας

Το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne βρίσκεται στη δυτική ακτή του Αμβούργου και είναι εύκολα προσβάσιμο. Η πρόσβαση στο λιμάνι είναι δυνατή με μέσα μαζικής μεταφοράς ή με ιδιωτικά οχήματα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μουσείο είναι επισκέψιμο τις ημέρες και ώρες που το λιμάνι είναι ανοιχτό.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του λιμανιού του μουσείου:

 • Διεύθυνση: Oevelgönne 1, 22605 Αμβούργο
 • Τηλέφωνο: 49 (0) 40 390 90 23
 • Email: [email protected]

Το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne παίζει σημαντικό ρόλο ως ο τελικός σταθμός των ιστορικών πλοίων. Για όποιον ενδιαφέρεται για τη ναυτική ιστορία, αυτό το μουσειακό λιμάνι είναι απαραίτητο να επισκεφθεί η πόλη.

Το Oevelgönne Museum Harbor είναι ένα μουσειακό λιμάνι που βρίσκεται στο Αμβούργο της Γερμανίας. Αυτή η μοναδική εγκατάσταση προσφέρει στους επισκέπτες ένα ακόρεστο ταξίδι σε ιστορικά πλοία, ναυτική κληρονομιά και ναυτική ιστορία. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε αναλυτικά για το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne και θα τονίσουμε τη σημασία αυτού του ιστορικού λιμανιού.

ιστορία

Το Oevelgönne Museum Harbor ιδρύθηκε το 1977 και αρχικά ξεκίνησε με μόλις δύο ιστιοφόρα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η συλλογή μεγάλωσε και ενισχύθηκε. Σήμερα, το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne, το οποίο στεγάζει πολλά ιστορικά πλοία, προσφέρει στους επισκέπτες μια ζωντανή ναυτική ιστορία.

Μέρη για να επισκεφτείτε

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη στο λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne. Μερικά αναφέρονται παρακάτω:

 • Μουσειακά πλοία: Μια μεγάλη ποικιλία πλοίων προσφέρεται στους επισκέπτες στο μουσειακό λιμάνι Oevelgönne. Αυτά τα πλοία περιλαμβάνουν ιστορικά ιστιοφόρα, ατμόπλοια και υποβρύχια. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά τα πλοία, να παρακολουθήσετε τις εκθέσεις μέσα στα πλοία και να μάθετε πολλές λεπτομέρειες για την ναυτική ιστορία.
 • Εργαστήρια: Υπάρχουν πολλά εργαστήρια στο λιμάνι και οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν ναυτικές δεξιότητες σε αυτά τα εργαστήρια. Προσφέρονται διάφορες επιλογές εργαστηρίου, όπως ξυλουργική, κατασκευή πανιών και σιδηρουργία.
 • Ναυτικό Μουσείο: Υπάρχει επίσης ένα ναυτικό μουσείο στο λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne. Αυτό το μουσείο συναρπάζει τους επισκέπτες με πολλά ιστορικά εκθέματα όπως ναυτιλιακό εξοπλισμό, χάρτες και μοντέλα πλοίων.
 • Καφετέριες και εστιατόρια: Υπάρχουν διάφορα καφέ και εστιατόρια στην περιοχή του λιμανιού για να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα. Εδώ μπορείτε να φάτε νόστιμα θαλασσινά και να απολαύσετε τη θέα στο λιμάνι.

Συμβουλές επίσκεψης

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne, θα είναι χρήσιμο να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές:

 • Make Time: Υπάρχουν πολλά πλοία και εκθέματα στο λιμάνι, επομένως είναι σημαντικό να αφήσετε αρκετό χρόνο. Συνιστούμε να αφιερώσετε περίπου μια μέρα για να δείτε κάθε έκθεμα και να περιπλανηθείτε στα πλοία.
 • Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή μαζί σας: Το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne προσφέρει όμορφη θέα και ίσως θέλετε να απαθανατίσετε αυτές τις απόψεις. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή σας!
 • Συμμετοχή σε ξεναγήσεις: Οργανώνονται ξεναγήσεις εντός του λιμανιού. Συμμετέχοντας σε αυτές τις περιηγήσεις, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλοία και τα εκθέματα και να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη ναυτική ιστορία.

συμπέρασμα

Το λιμάνι του Μουσείου Oevelgönne είναι ένα μοναδικό μέρος για όσους ενδιαφέρονται για τη ναυτική ιστορία. Αυτό το ιστορικό λιμάνι προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά των ιστορικών πλοίων, τις ναυτικές δεξιότητες και τη ναυτική κληρονομιά. Επισκεπτόμενοι αυτό το μουσείο λιμανιού στο Αμβούργο, μπορείτε να μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο της ναυτιλίας.

Για τους λάτρεις της ιστορίας των πλοίων και της ναυτιλίας, το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne στην περιοχή Sankt Pauli του Αμβούργου είναι ένα υπέροχο μέρος. Εκτός από το ότι σας κρατά ζωντανό τον συναρπαστικό κόσμο των πλοίων, αυτό το λιμάνι τραβάει την προσοχή και με την ιστορική του υφή.

Ιστορία του λιμανιού

Το μουσειακό λιμάνι Övelgönne έχει μια βαθιά ριζωμένη ιστορία, που χτίστηκε τον 19ο αιώνα. Εκείνη την εποχή, το Αμβούργο είχε μεγάλη σημασία στο παγκόσμιο εμπόριο και αυτό το λιμάνι είναι αντανάκλαση της ναυπηγικής παράδοσης της πόλης.

Ο κύριος σκοπός του λιμανιού είναι να διατηρήσει ιστορικά πλοία και να προσφέρει στους επισκέπτες μια εκπαιδευτική εμπειρία σχετικά με τη ναυπηγική, τη ναυτιλία και την ιστορία των πλοίων. Ιδρυμένο για αυτόν τον σκοπό, το Μουσειακό Λιμάνι προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Τι υπάρχει στο Λιμάνι του Μουσείου;

Το Μουσείο Λιμάνι προσφέρει πολλά ιστορικά πλοία στους επισκέπτες. Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά τα πλοία είναι το Cap San Diego. Αυτό το μοναδικό πλοίο ναυπηγήθηκε το 1961 και λειτουργεί ως το παλαιότερο πλοίο του Αμβούργου. Το Cap San Diego περιέχει πολλές λεπτομέρειες από την αρχαία ιστορία της ναυπηγικής.

 • Cap San Diego
 • Ρίκμερ Ρίκμερς
 • MS Bleichen
 • Ρυμουλκό Elbe 3
 • MS Seute Deern

Κάθε ένα από αυτά τα πλοία, εκτός από ιστορική και πολιτιστική σημασία, αντικατοπτρίζει επίσης γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια ναυτιλία. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε αυτά τα πλοία και τα σκάφη, να γνωρίσουν τη ζωή του πλοίου από κοντά και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του πλοίου.

Επιπλέον, στο Λιμάνι του Μουσείου φιλοξενούνται ειδικές εκθέσεις. Εκτός από ιστορικά πλοία, εκτίθενται πολλά τεχνουργήματα και ναυτικά υλικά που σχετίζονται με τη ναυπηγική. Ενώ αυτές οι εκθέσεις λένε στους επισκέπτες για την ιστορική διαδικασία ναυπήγησης, αποκαλύπτουν επίσης την ανάπτυξη των ναυπηγικών τεχνικών.

Η Εκπαιδευτική Πλευρά του Λιμανιού του Μουσείου

Το Övelgönne Museum Port στοχεύει να προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία σε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τη ναυτιλία. Τα εργαστήρια και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο λιμάνι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στους τομείς της ναυπηγικής, της ναυτιλίας και της ιστορίας των πλοίων.

Ενώ στα εργαστήρια διδάσκονται τεχνικές ναυπήγησης, οι μαθητές διδάσκονται επίσης την κατασκευή μοντέλων πλοίων. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πολυπλοκότητα και τις περιπλοκές της ναυπηγικής. Επιπλέον, σεμινάρια που δίνονται από ειδικούς σε θέματα ιστορίας πλοίων και ναυτιλιακών θεμάτων παρέχουν εις βάθος πληροφορίες στους επισκέπτες.

Πρακτικές πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας Τέλη εισόδου Διεύθυνση Τρίτη – Κυριακή: 10:00 – 18:00 Πλήρες εισιτήριο: 15 TL
Φοιτητικό εισιτήριο: 10 TL Övelgönne No.1, 22559 Αμβούργο, Γερμανία

Το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne έχει γίνει μια στάση που δεν πρέπει να χάσετε για τους λάτρεις της ιστορίας των πλοίων και της ναυτιλίας. Αυτή η μοναδική συλλογή πλοίων και η ατμόσφαιρα του ιστορικού λιμανιού προσφέρουν στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία. Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο των πλοίων, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το μουσειακό λιμάνι Övelgönne.

Τα ιστορικά πλοία είναι οι σημαντικές πολιτιστικές μας αξίες που έχουν επιβιώσει από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Αυτά τα πλοία όχι μόνο ρίχνουν φως στη ναυτική μας ιστορία, αλλά διαθέτουν επίσης μεγάλο πλούτο αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας. Η διατήρηση αυτών των αξιών είναι υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, το Övelgönne Museum Port, που ονομάζεται Κέντρο Προστασίας Ιστορικών Πλοίων, αναλαμβάνει το έργο της μεταφοράς αυτής της σημαντικής κληρονομιάς στις μελλοντικές γενιές.

Ιστορία του Μουσείου Λιμένα

Το Övelgönne Museum Port βρίσκεται στο Αμβούργο της Γερμανίας. Αυτό το κέντρο διατήρησης, που άνοιξε το 1981, έχει φιλοξενήσει πολλά ιστορικά πλοία από τότε. Το μουσείο προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι στη ναυτική ιστορία μέσα από το λιμάνι, τα πλοία που απέπλευσαν και τα κομμάτια που εκτίθενται.

Μουσειακά πλοία στο λιμάνι

Δεκάδες ιστορικά πλοία εκτίθενται στο λιμάνι του Μουσείου Övelgönne. Τα πιο αξιοσημείωτα από αυτά είναι:

 • Cap San Diego: Κατασκευασμένο το 1961, αυτό το πλοίο είναι το τελευταίο μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεγάλου μεγέθους της Γερμανίας. Πλοίο, II. Έχει αναστηλωθεί με τη μορφή επιβατηγού πλοίου από την περίοδο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
 • Rickmer Rickmers: Κατασκευασμένο το 1896, αυτό το πλοίο είναι πρώην ιστιοφόρο φορτηγό πλοίο. Σήμερα χρησιμοποιείται ως πλοίο μουσείου και είναι ανοιχτό για επισκέπτες.
 • MS Bleichen: Κατασκευασμένο το 1958, αυτό το πλοίο είναι το τελευταίο φορτηγό πλοίο που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες αρχές του λιμανιού του Αμβούργου.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πλοία που εκτίθενται στο λιμάνι του Μουσείου Övelgönne. Εκτός από πλοία, το λιμάνι του μουσείου φιλοξενεί επίσης πολλά διαφορετικά εκθέματα όπως μέρη πλοίων, ναυτιλιακό εξοπλισμό και ιστορικά έγγραφα.

Μελέτες και εκδηλώσεις

Το Övelgönne Museum Port πραγματοποιεί σημαντικές εργασίες για τη συντήρηση και την αποκατάσταση ιστορικών πλοίων. Η αποκατάσταση του πλοίου πραγματοποιείται με τη χρήση μιας ομάδας ειδικών και παραδοσιακών τεχνικών. Έτσι, στοχεύει στη διατήρηση των ιστορικών πλοίων όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική τους κατάσταση.

Επιπλέον, το λιμάνι του μουσείου φιλοξενεί τακτικά θαλάσσιες εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις όπως ναυτικά φεστιβάλ, κρουαζιέρες, σεμινάρια και εργαστήρια δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της ναυτιλίας και στους επισκέπτες να περάσουν ευχάριστα.

Επισκεφθείτε τις Πληροφορίες

Το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Λεπτομερείς πληροφορίες, όπως ώρες επίσκεψης και τιμές εισιτηρίων, είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο. Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο λιμάνι του μουσείου με τη δημόσια συγκοινωνία ή με ιδιωτικό όχημα.

Διεύθυνση Övelgönne Museum Port, Αμβούργο, Γερμανία Τηλέφωνο 49 40 4291695 Email [email protected]

Το Övelgönne Museum Harbor είναι ένα κέντρο διατήρησης που ανοίγει τις πόρτες του στον μαγικό κόσμο των ιστορικών πλοίων. Ξεχωρίζει ως ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί όποιος ενδιαφέρεται για τη ναυτική ιστορία. Αυτό το μουσειακό λιμάνι εκπληρώνει τη σημαντική αποστολή της διατήρησης των ιστορικών πλοίων και της μεταφοράς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στις μελλοντικές γενιές.

Τα πλοία είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις στην ανθρώπινη ιστορία. Με την ανακάλυψη των θαλασσών, τα πλοία έγιναν απαραίτητα εργαλεία για το εμπόριο και τη διάδοση των πολιτισμών. Σήμερα, τα λιμάνια των μουσείων όπου εκτίθεται η τεχνολογία των πλοίων από το παρελθόν έως το παρόν προσελκύουν την προσοχή των λάτρεις της ιστορίας και των λάτρεις των πλοίων. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε λεπτομερώς το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο με την ιστορία των πλοίων.

Θέση και Ιστορία του Μουσείου Λιμένα

Το Övelgönne Museum Port βρίσκεται στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η Altona, μια από τις σημαντικότερες τουριστικές περιοχές του Αμβούργου, φιλοξενεί αυτό το μουσειακό λιμάνι. Το μουσειακό λιμάνι, που άνοιξε το 1985, προσελκύει μεγάλη προσοχή ειδικά από τους λάτρεις των πλοίων και τους λάτρεις της ιστορίας.

Πλοία που εκτίθενται στο Λιμάνι του Μουσείου

Πολλά ιστορικά πλοία εκτίθενται στο λιμάνι του Μουσείου Övelgönne. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα μεταξύ αυτών των πλοίων είναι το φορτίο με το όνομα “Cap San Diego”. Αυτό το πλοίο, που ναυπηγήθηκε το 1961, έχει τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου φορτηγού πλοίου εκείνης της περιόδου. Το πλοίο, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό στους επισκέπτες στο λιμάνι του μουσείου, προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία με τις εκθέσεις και τους οδηγούς του.

Στο λιμάνι του μουσείου εκτίθενται επίσης διάφορα μοντέλα λιμανιών και φορτηγών πλοίων. Αυτά τα μοντέλα πλοίων προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για όσους θέλουν να μάθουν για τις τεχνικές ναυπήγησης. Επιπλέον, εκτίθενται αντικείμενα, έγγραφα και φωτογραφίες που σχετίζονται με τη ζωή του πλοίου. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες για την ιστορία του πλοίου.

Δραστηριότητες στο Λιμάνι του Μουσείου

Το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne ξεπερνά το ότι είναι απλώς ένα μέρος όπου εκτίθενται πλοία και προσφέρει διάφορες δραστηριότητες στους επισκέπτες. Οι συναυλίες και οι μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του μουσείου προσφέρουν στους επισκέπτες μια πολιτιστική εμπειρία. Επιπλέον, πραγματοποιούνται ομιλίες και σεμινάρια για την ιστορία των πλοίων.

Επιπλέον, υπάρχουν εργαστήρια πλοίων στο μουσειακό λιμάνι Övelgönne. Σε αυτά τα εργαστήρια, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τη ναυπηγική και την αναστήλωση. Μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις χειρωνακτικές τους δεξιότητες βιώνοντας διάφορες τεχνικές ναυπηγικής. Αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία, ειδικά για τα παιδιά.

Ευκαιρίες που προσφέρει το Λιμάνι του Μουσείου στους επισκέπτες

Το Övelgönne Museum Port προσφέρει στους επισκέπτες του μια ποικιλία ευκαιριών, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν μια ωραία εμπειρία. Υπάρχουν εστιατόρια και καφέ στο λιμάνι του μουσείου. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν την ευκαιρία να φάνε ένα νόστιμο γεύμα ή να χαλαρώσουν παρακολουθώντας ιστορικά πλοία.

Υπάρχουν επίσης καταστήματα με σουβενίρ στο λιμάνι του μουσείου. Οι επισκέπτες μπορούν να θυμούνται αυτή την όμορφη εμπειρία αγοράζοντας διάφορα προϊόντα με θέμα το πλοίο και τη θάλασσα. Μπορείτε επίσης να βρείτε βιβλία και περιοδικά που σχετίζονται με τη ναυτιλία.

Ships History Cap San Diego 1961 Historical Ship Models Various Periods

Το μουσειακό λιμάνι Övelgönne είναι ένας απαραίτητος προορισμός για τους λάτρεις των πλοίων. Αυτό το μέρος, όπου εκτίθενται ιστορικά πλοία και πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία. Αν ενδιαφέρεστε για την ιστορία των πλοίων και θέλετε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο με την ιστορία των πλοίων, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το μουσειακό λιμάνι Övelgönne.

Ενώ το Αμβούργο φιλοξενεί ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Γερμανίας, έχει επίσης μια ιστορική υφή. Το Övelgönne Museum Harbour προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία συνδυασμένη με το παρελθόν του. Αυτό το μουσείο στο λιμάνι προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και αντικείμενα για τα πλοία και τον ναυτικό πολιτισμό της περιόδου του.

Ημερομηνία και Τοποθεσία

Το Övelgönne Museum Port βρίσκεται στην περιοχή Altona του Αμβούργου. Χτισμένο τον 19ο αιώνα, αυτό το λιμάνι συνέβαλε στην επέκταση του Αμβούργου στην εποχή του. Τότε το Altona λειτουργούσε ως συμπλήρωμα στο περίφημο λιμάνι του Αμβούργου. Σήμερα, το λιμάνι διατηρεί την ιστορική του υφή και προσφέρει στους επισκέπτες του μια εμπειρία ταξιδιού στο χρόνο.

Μουσειακά πλοία

 • 1. Rickmer Rickmers: Αυτό το πλοίο του 19ου αιώνα είναι το πιο διάσημο πλοίο του μουσειακού λιμανιού Övelgönne. Αυτό το πλοίο, το οποίο υπηρετούσε με το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό, ανοίγει για τους επισκέπτες στο μουσείο σήμερα. Μπορείτε να ταξιδέψετε στο παρελθόν του πλοίου και να μάθετε για τη ναυτική κουλτούρα με τις εκθέσεις μέσα.
 • 2. Cap San Diego: Χτισμένο το 1961, αυτό το μουσείο φορτηγών πλοίων είναι επίσης ανοιχτό στους επισκέπτες στο λιμάνι. Το Cap San Diego, το τελευταίο μεγάλο φορτηγό πλοίο που κατασκευάστηκε στο Αμβούργο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αντικατοπτρίζει ένα σημαντικό μέρος του ναυτιλιακού κόσμου εκείνης της περιόδου.
 • 3. Feuerschiff Elbe 3: Αυτό το μουσείο πλοίων χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως πλοίο βοήθειας ναυσιπλοΐας εξοπλισμένο με φώτα. Αυτό το πλοίο, τοποθετημένο στη μέση της θάλασσας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του λιμανιού του Αμβούργου στο παρελθόν. Σήμερα, το μουσείο είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και διατηρεί την ιστορική του υφή.

Χώροι Μουσείων και Εκθέσεων

Το Övelgönne Museum Harbour έχει πολλούς εκθεσιακούς χώρους καθώς και πλοία. Τα ιστορικά κτίρια του μουσείου έχουν μεγάλη σημασία για την αναβίωση του παρελθόντος. Αυτές οι κατασκευές περιλαμβάνουν το ναυτικό σχολείο, τα κτίρια της αποβάθρας και τις διχάλες που χρησιμοποιούνται στο χυτήριο.

Οι εκθεσιακοί χώροι του μουσείου περιλαμβάνουν ναυτικό μουσείο και εκθέσεις φωτογραφίας. Το ναυτικό μουσείο παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία του θαλάσσιου εμπορίου στο παρελθόν του Αμβούργου. Αυτή η έκθεση βυθίζει τους επισκέπτες στη ναυτική ιστορία του Αμβούργου, δείχνοντας πώς κατασκευάζονταν τα πλοία και πώς διεξάγονταν οι εμπορικές δραστηριότητες.

Το Övelgönne Museum Port προσελκύει επίσης την προσοχή με την έκθεση φωτογραφίας του. Αυτή η έκθεση αποκαλύπτει με φωτογραφίες πώς έφτασαν τα πλοία στην περιοχή, αγκυροβολημένα και σημαντικές στιγμές. Προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία που τους κάνει να νιώσουν την ιστορία του λιμανιού και τη ναυτική ζωή της περιόδου.

Εμπειρία επισκεπτών

Το Övelgönne Museum Harbor προσφέρει μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία στους επισκέπτες του. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα πλοία, να επισκεφθούν τις εκθέσεις και να κάνουν μια βόλτα στην ιστορική υφή. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο λιμάνι και να δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις στα γύρω εστιατόρια.

συμπέρασμα

Το λιμάνι του Μουσείου Övelgönne είναι ένας ιδανικός προορισμός για όποιον θέλει να ανακαλύψει την ιστορική υφή του Αμβούργου και να μάθει για τη θαλάσσια κουλτούρα του. Αυτό το μουσειακό λιμάνι περιέχει πολλά ιστορικά πλοία και εκθεσιακούς χώρους που θα τραβήξουν την προσοχή των λάτρεις των πλοίων και της ναυτιλίας. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα και να βιώσουν μια εμπειρία μάρτυρας του παρελθόντος.

Μουσείο Oevelgönne Port: The Last Stop of Historical Ships, Oevelgönne Museum Port: A Port for Historical Ships, The Unique Heritage of Ships: Oevelgönne Museum Port, Center for the Preservation of Historical Ships: Oevelgönne Museum Port, A Journey into History with the Past των πλοίων: Μουσείο Oevelgönne Λιμάνι, μάρτυρας της ιστορικής υφής: Oevelgönne Museum Harbor και ίχνη πλοίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *